Jan 6, 2017

#Eksklusif : [GAMBAR] Anak Lelaki Tun Mahathir GAY, Anak Perempuannya Pula Minum Arak, Tomboy?!1. Kecoh di Facebook hari ini apabila ramai mendedahkan tentang seorang individu bernama MAZHAR MAHATHIR yang secara terang-terangan mendedahkan gaya hidupnya sebagai seorang homoseksual dan mengaku di laman media sosial MySpace yang dia merupakan kaki minum.

2. Lebih memeranjatkan lagi apabila satu blog pro-pembangkang pernah mengeluarkan berita ini pada pertengahan tahun 2010 lagi.

3. Berikut merupakan gambar-gambar yang diperoleh daripada Facebook Mazhar Mahathir dan blog pro-pembangkang yang dipercayai anak bongsu kepada Tun Dr. Mahathir.4. Semasa melakukan kajian tentang Mazhar Mahathir ini, saya bertemu pula dengan isu yang juga pernah dibangkitkan oleh blogger pro-pembangkang tentang kononnya anak perempuan negarawan ini bernama MAIZURA MAHATHIR yang memaparkan gaya hidup bebas dengan meminum arak dan berpewatakan seperti lelaki.6. Sekiranya gambar-gambar ini palsu ataupun individu di atas bukanlah anak kepada Tun Dr. Mahathir, saya memohon agar beliau ke hadapan dan menafikan perkara ini dengan segera.

7. Seperti mana yang beliau katakan, sekarang ini beban pembuktian adalah kepada yang dituduh.

8. Blogger Rezqeen Hill ada menulis satu artikel mengenai Mazhar Mahathir memaki YAB Perdana Menteri Malaysia sebagai murtad.

http://riziqin.blogspot.my/2017/01/pemain-pedang-tuduh-pm-najib-sebagai.html

Blog pro-pembangkang yang pernah mendedahkan perkara ini adalah:
3 comments:

Anonymous said...

keterujaan untuk memperbetulkan kekhilafan yang dilakukan oleh pihak yang berjauhan, membuatkan diri sendiri kekurangan kesempatan untuk memperbetulkan kebanyakan kekhilafan yang dilakukan oleh orang yang terdekat dan pihak yang berhampiran. sekadar sati iktibar.

Anonymous said...

So? Whats is the point? Keluarga masing2 ada masalah masing2.

Anonymous said...

Aib sendiri telah terbukak.

See?